torsdag 24. april 2008

Onsdagen

Herregud ka i så ut når i våkna i går tidlig :o
bloond og krølla s-) hahah. Lisa syns håre mitt va drittøft. HAH ho lite peiling:P
lagde oss forkost oss og Lisa rydda da vettu, så kom far hennes å henta oss kl halv 4 for Lisa skulle på jobb på shell. haha far henna å rå!;D engelsk eu da. ;)

når i kom til Næs dro i til trude så dro oss ut å kjørte med Lars og carro :) herlig vær i går og ;*
dro til innfjorden en tur for oss sku kjøre caroline heim. seinere dro i på mix for å møte thove,kim,cecilie,linda,spik og mange folk for oss skulle på øran å spille volleyball og fotball, men så ombestemte me i da. tenkte i heller sku komme litt seiner så dro i ut å kjørte i caben til Nina!:D fy faen kor konge! uten tak da vettu ;) i og Ina baki. blond å lyste opp. håreisende var det ! men herlig herlig. sannes satt på en tur og :)
va ute å kjørte lenge, så dro i på øran å spilte fotball. en del med folk som var der. herlig. men så kom sannes og ina å henta me for oss sku opp til lisa og yrjan og grille i går og ;D
i og ina kjøpte oss skyllingburger, mens sannes kjøpte se kjøtt da vettu som vanlig :p

satt oss oppe me lisa og koste oss igjen da i finværet. så på solnedgangen og ;*
så kom frank og. så film, men va faen så stygg å ekkel at me slutta den med en gang :p så stakk i sannes og ina til næs at. var ute å kjørte lenge.
kl 23 stod vi på råneplassen med linda,lars,trude,carro og mange mange. var bare eeen time at til trude var 18! så det sku i få ma me:D
når trude blei 18 kl 00.00 dro heile gjengen på shell der trude sku kjøpe si første røykpakke ;D haha!
såå dro i heim å la me ;* opp kl halv 6. eeesj. :/

Ingen kommentarer: